mreže

Izdelujemo ležalne mreže, mreže za nošenje sena in listja, mreže za šport in rekreacijo, mreže za prekrivanje kontejnerjev in razne zaščitne mreže. Naš proizvodni program vsebuje tudi izdelovanje kvalitetnih, ročno pletenih mrež iz vrvi.

  • ležalne mreže iz kvalitetne 4 mm polipropilenske vrvice, kvadratki (okna) so 7 cm, ležalna mera mreže je 0,9 x 2 m, priložena je tudi vrv za privez
  • mreže za nošenje sena in listja, ki so zelo priljubljene v kmetijstvu, iz 5 mm vrvice in so odporne na vlago, velikost kvadratkov je 12 cm, lahko jih naredimo tudi po vaših merah
  • mreže za šport in rekreacijo standardne za nogomet, rokomet, odbojko, košarko, vaterpolo ipd. iz 3 ali 4 mm polipropilenske vrvice, lahko pa po vaših zahtevah glede na velikost gola ali igrala, kvadratkov, debeline ali barve vrvice, lahko tudi v barvah vašega kluba
  • mreže za prekrivanje kontejnerjev z odpadnimi surovinami po želji naročnika, glede na velikost mreže, velikost kvadratkov, debeline in barve vrvi
  • razne zaščitne mreže za zaščito dvorišč, balkonov, stopnišč, galerij, postelj, pregrad v avtu in plovilih ter podobno po vaši izbiri glede velikosti mreže, velikost kvadratkov (okenc), barve in debeline vrvice

izdelki iz vrvi

Vse vrvice iz naše osnovne proizvodnje lahko naročite tudi pakirane v PVC vrečkah z obesnim kartonom. Vrvice debeline od 2 do 10 mm so pakirane v metražah po 20, 30 ali 50 m z etiketo ali obesnim kartonom.

zidarsko – tesarske vrvice

V gradbeništvu je nepogrešljiva zidarsko-tesarska vrvica. To je 1,5 mm polipropilenska rdeče–bela, konopljena ali bombažna vrvica. V metraži 15, 30 ali 50 m je navita na palčki in pakirana v PVC vrečki z obesnim kartonom s podatki, 100 metrska vrvica pa je navita na PVC kolutih.

vrvica za zagon motornih žag

Vrvica za zagon motorne žage je izdelana iz poliestra, gosto pletena in odporna na drgnjenje. Uporablja se v debelinah 3,5 mm, 4 mm in 4,5 mm, odvisno od tipa žage. Pakirana je na PVC kolutih po 100 m, lahko pa je rezana na dolžino 1 m in pakirana po 10 kom v vrečki z obesnim kartonom.

vrvi za perilo

Za ta namen je zelo primerna 5 mm debela polipropilenska statična vrv, ki se ne steguje. Lahko je bela ali barvasta, ker ta material ne pušča barve. Pakiramo jo po 10, 20, 30 ali 50 m v PVC vrečke z obesnim kartonom.

oglavnice – aftre za konje

Oglavnice so lično, ročno pletene iz polipropilenske 4 mm vrvice v vseh osnovnih barvah, rinka je zavarjena in kromirana. Manjše za žrebeta so narejene v velikosti 45 – 50 cm, za odrasle konje pa so primerne velikosti 55, 60, 65 in 70 cm.

vrvi za telitev

V veterini in živinoreji je nepogrešljiv pripomoček garnitura vrvi za telitev. Sestavljena je iz dveh v kito ročno pletenih vrvi za noge in ene za glavo. Izdelane so iz bombaža ali polipropilena in so pralne.

vrv za smučarsko vlečnico

Vrv za smučarsko vlečnico je narejena iz polipropilenske tristremenske vite vrvi oranžne barve. Vrv neskončno zapletemo na željeno dolžino. Se ne steguje in je odporna na drgnjenje.